Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Городоцької міської ради «Про затвердження ставок земельного податку та пільг із сплати земельного податку на території Городоцької міської ради з 01.01.2022 року»

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Городоцької міської ради «Про затвердження ставок земельного податку та пільг із сплати земельного податку на території Городоцької міської ради  з 01.01.2022 року»

Проект рішення сесії Городоцької міської ради «Про затвердження ставок земельного податку та пільг із сплати земельного податку на території Городоцької міської ради  з 01.01.2022 року»  розроблено відділом земельних відносин Городоцької міської ради з метою дотримання вимог статті 12 Податкового кодексу України. Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки земельного податку на території населених пунктів Городоцької міської ради на 2022 рік, які забезпечили б надходження до бюджету міської ради для реалізації місцевих цільових програм.

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені 4 квітня 2021 року на офіційному сайті Городоцької міської ради ради (http://horodok-rada.gov.ua/) в підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Публічна інформація».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього. Зауваження та пропозиції надаються до Городоцької міської ради  за адресами:

81500, м.Городок, майдан Гайдамаків, 6, тел. 30-174, або в електронному вигляді на адресу: gorodok_mr_lv@ukr.net впродовж одного місяця – з 4 квітня 2021 року до 4 травня 2021 року.