Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Городоцької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

Проект рішення виконкому Городоцької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті», розроблено сектором ЖКГ, інфрастуктури та захисту довкілля Городоцької міської ради з метою приведення у відповідність тарифу на послуги з перевезення пасажирів в автобусах, що працюють в режимі «маршрутне таксі», до розрахункових витрат перевізника, який надаює такі послуги у місті.

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього буде розміщено 24 червня 2021 року на офіційному сайті Городоцької міської ради ради (http://horodok-rada.gov.ua/) в підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Публічна інформація».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Городоцької міської ради  за адресами:

81500, м.Городок, майдан Гайдамаків, 6, в електронному вигляді на адресу: gorodok_mr_lv@ukr.net впродовж одного місяця – з 24 червня 2021 року до 24 липня 2021 року.