Громада віддала останні почесті загиблому Герою Артему Почерніну

Ще одна могила і ще одне місце пам’яті на зболеній від втрат землі Городоцької громади. Сьогодні, 19 вересня, ми в останню дорогу провели свого земляка, вірного сина України Артема Почерніна.

Осиротіла громада, патріотичне село Тучапи, де проживав професійний військовий зі сім‘єю.  Артем народився 25 січня 1995 року. Випускник Національної академії сухопутних військ ім. Гетьмана Сагайдачного, старший офіцер. Загинув виконуючи бойове завдання - внаслідок підриву на невідомому мінно-вибуховому пристрої...

Пекучий біль розриває серця дружини Героя, яка залишилася з маленьким синочком на руках, батьків, усіх рідних воїна, побратимів, друзів, знайомих.

Чимало людей прийшло віддати останню шану загиблому. Прощання відбулося на подвір‘ї хати Героя, в церкві святих Бориса і Гліба, чин поховання відправили священнослужителі на сільському цвинтарі.

Ховали захисника з почестями - під звуки духового оркестру та прощальної триразової сальви як вияв великої шани за чин заради України.

Пам‘ятатимемо тебе, Артеме, і велику ціну нашої Перемоги! Вона обов‘язково буде! Бо Герої не вмирають - вони продовжують боротьбу в лавах війська небесного!