На апаратній нараді. Планується відновлення повноденного перебування дітей у садочках

Відбулася щовівторкова апаратна нарада під головуванням міського голови Володимира Ременяка.

Розпочали нараду з хвилини мовчання в пам’ять про наших загиблих героїв - Тараса Процаха, Романа Барана, Артема Почерніна.

Гуманітарна сфера. Відвідування садочків складає 50 відсотків.

Розглядається можливість переходу на повний день перебування дітей у дошкільних закладах, починаючи з 26 вересня.

5 класів у школах громади (Городок, Мшана) перейшли на дистанційну форму навчання через ковід.

Завершене внесення персональних даних в інформаційну базу управління освітою.  Згідно цих показників, у закладах освіти Городоцької громади навчається 5067 дітей, середня наповнюваність класів складає 18,03.

Завдяки участі в міжнародному проєкті, громада має добрі напрацювання для отримання в подальшому 2-х одиниць медтехніки: УЗД-апарату та переносного рентген-апарату.

У межах Програми транскордонної співпраці за рахунок коштів Європейського Союзу є перспективи модернізувати базу Городоцької ЦРЛ сучасною медичною апаратурою.  На цей результат зокрема була скерована взаємодія - в рамках робочого візиту голови Городоцької громади до Польщі - з партнерами з повіту Бяла Підляська.

На тлі зростання кількості хворих на коронавірус, медики наголошують: масковий режим ніхто не відміняв.

Із 7 зроблених впродовж тижня ПЛР-досліджень 4 були позитивними.

Ще 50 осіб обстежили з використанням експрестестів (25 - позитивні).

Досягнення в спорті неабияк надихають: три золоті нагороди тренерки Центру «Спорт для всіх» Мирослави Виздрик на чемпіонаті України з важкої атлетики, провели перший тенісний турнір, радує результатами ФК «Колос», 152 учасники взяли участь в шаховому турнірі з нагоди 809-річчя міста Городка.

Щодо стану комунальних доріг. В межах відповідної програми Городоцької міської ради буде зроблене максимально можливе: грейдерування, застосування посипкового матеріалу для покращення ситуації. Про капітальні роботи, на жаль, в умовах сьогодення не йдеться.

На окремих вулицях міста вирішуються технічні питання  щодо відновлення освітлення з 5:00 орієнтовно до 6:30.