Привітали "Апостольську Чоту" з п'ятиріччям

Вчора всі вітання були для ГО «Апостольська Чота», яка відзначала в ці вересневі дні 5 річницю від часу створення організації.  Святкувала наша духовно-патріотична молодь з думкою про Перемогу України  та турботою про рідні  ЗСУ, які її наближують.

 На Дні народження було по-родинному тепло. В одному колі – і чималенька чотарська сім‘я, й багато-багато людей, яких можна зарахувати до фан-клубу мегаактивної патріотичної спільноти, сформованої під проводом  пароха, військового капелана отця Михайло Апостол Греділь та Уляни Греділь.

Чотарі. Такі працьовиті, дружні, талановиті, креативні, гостинні! Вони ярмаркували і співали-запалювали з учасницею Євробачення ROXOLANA та Юрчиком Напорою, приймали привітання і відзначали тих, хто вагомо долучається до підтримки ЗСУ, проводили майстер-класи і частували велетенським іменинним тортом. Кожен охочий міг забити свій цвях у щит нашої Перемоги.

Найбажаніший дарунок для організації-уродинниці , звісно, стали  кошти, які офірували в благодійні скриньки люди. Кожна гривня стараннями чотарів-волонтерів  перетворюються у вкрай потрібні нашим військовим на передовій речі: автівки, дрони, старлінки, тепловізори, спальники… Чим активнішими є ми, тим ближчою – Перемога!!!

Незламна спільнота «Апостольської Чоти» є гордістю нашої громади. Діяльність учасників організації на ґрунті благодійності, у волонтерській царині, настільки вагома, що помітною є далеко поза межами нашої громади, області.

З нагоди 5-ї річниці створення організації голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк вручив учасникам громадської організації «Апостольська Чота» подяку за невпинну участь в громадському житті краю, надання допомоги соціально незахищеним верствам населення, підтримку Збройних сил України, плекання свідомої патріотичної молоді, долучення до важливих благодійних проєктів. Заслужено!