Відбулось позачергове засідання міськвиконкому

 

 Розпочали роботу міськвиконкому із гарної нагоди: привітали в колегіальному органі нову членкиню Надію Гевак.

 На позачерговому засіданні прийнято ряд рішень соціального характеру, про які доповіла керівник КУ «Центр надання соціальних послуг» Ірина Дацко. Зокрема, до Дня білої тростини призначено одноразову адресну допомогу особам з інвалідністю  по зору;виплату одноразової адресної грошової допомоги ветеранам Української Повстанської Армії, вдовам (вдівцям) політв’язнів і вдовам (вдівцям) ветеранів Української Повстанської Армії та реабілітованим громадянам; на/за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни, бійців-добровольців АТО, постраждалих учасників Революції Гідності.

 Внесено зміни у Програму розвитку фізичної культури і спорту, про що доповіла головний спеціаліст Гуманітарного управління Ірина Міляновська. Додатково передбачено 50 тис. грн на фінансову підтримку ветеранського футболу на Городоччині. Принагідно присутні привітали зі здобутою «бронзою» на першості Львівщини серед ветеранів футболу президента ФОК «Городок», члена міськвиконкому Романа Балу.

 Прийняли ряд господарських рішень щодо діяльності Гуманітарного управління Городоцької міської ради, за подачею керівника Ігора Яскевича. Зокрема, списали з балансу старий та вже давно не затребуваний автомобіль  ГАЗ-51 у с.Мшана, що колись служив для навчання водіїв. І, до речі, є гарна новина для мешканців громади та мшанців зокрема: на базі частини приміщень і прилеглої території Мшанського навчально-виховного комплексу невдовзі створять нову автошколу (в цьому напрямку уже маємо переможця відповідного тендеру).

  Фінансові зміни торкнулись і Городоцької центральної лікарні: за кошти місцевого бюджету (465 тис. грн) купимо дефібрилятор із функцією синхронізації і лінійний датчик для УЗД-діагностики, також додаткові кошти спрямували на закупівлю медикаментів.

 Щодо питань фінансового характеру, про які доповіла головний бухгалтер Наталя Кузик: внесено зміни у Програму «Забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони та створення матеріальних резервів для запобігання надзвичайних ситуацій на території Городоцької територіальної громади  на 2022 рік» - передбачено кошти на закупівлю військової амуніції (одяг та взуття), у перспективі планують також передбачити придбання засобів зв’язку.

 Ще 49 тис. грн додали на реалізацію Програми про висвітлення діяльності ради на сторінках газети «Народна думка».

Відповідні зміни до галузевих програм внесли у бюджет Городоцької міської ради.

 Торкнулися зміни «Програми розвитку  мережі  й  утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху Городоцької  міської ради на 2020-2024 роки» - зокрема, по 49 тис. грн із загального фонду місцевого бюджету додали на поточні ремонти вул. Залізнична, вул. П.Сагайдачного, вул. Н.Кобринської, вул. Сонячної в м. Городку; вул. І.Франка в с. Керниця; вул. Польової в с. Артищів.

Задля підготовки до зимового періоду для заготівлі протиожеледного матеріалу (піску та солі) передбачено ще по 100 тис. грн.

В «Програмі розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Городоцької міської ради на 2022 рік» передбачили 49 676 грн на поточний ремонт пультів керування вуличним  освітленням вул. Шкільна с. Братковичі, ПК ВО ТП 190, ПК ВО ТП 306 с. Керниця, вул. Лугова с. Мавковичі, вул. Львівська с. Воля-Бартатівська, вул. Заставна, вул. Шкільна с. Бартатів; 100 тис. грн на закупівлю матеріалів на ліквідацію аварій водопровідно-каналізаційних мереж.