Городоцька міська рада отримала 5 новеньких тракторів корейського виробництва

Щедре технічне підсилення надійшло сьогодні для комунальної господарки Городоцької територіальної громади.

Вісім новеньких тракторів  корейського виробництва - від компанії TYM (Tong Yang Moolsan) - прибули на митний пост «Городок». В дорозі ще два чотириколісних красені. Усе це - благодійна допомога, отримана  завдяки співпраці між Україною та Південною Кореєю. 

10 тракторів різної потужності - дарунок, про який може тільки мріяти будь-яка територія! І вони передбачені саме для Городоцької громади та Іларіонівської ТГ Дніпропетровської області (по п‘ять на кожну).

Найперше така вагома (особливо в часі війни) подія сталася завдяки сприянню народного депутата України Дмитра Припутня, посла України в Республіці Корея Дмитра Пономаренка, а також радника з економічних питань в Посольстві Руслана Демчака.

Під час передачі тракторів зокрема були присутні начальник Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, голова Львівської районна державної адміністрації Христина Замула, голови Городоцької та Іларіонівської громад Володимир Ременяк та Дмитро Екзархов.

Корейська компанія-виробник тракторів TYM надала Україні техніку двох моделей: 6 одиниць моделі T475STEU потужністю 48 к.с. та 4 одиниці моделі T575STEU потужністю 55  к.с.

«Спільними зусиллями громад  (координатор - керівник відділу економічного розвитку, інвестицій та МТД Ірина Точена) вдалося транспортувати техніку з Республіки Польща, де здійснює діяльність дистриб’ютор TYM. Орієнтовна загальна вартість тракторів – 200 тис євро. Після придбання навісних агрегатів ми зможемо використовувати цю техніку для проведення благоустрою в населених пунктах Городоччини: прибирання доріг, обкошення, очищення від снігу, тощо», - сказав Володимир Ременяк, подякувавши усім, хто зіграв ключову роль в процесі реалізації цього вкрай важливого проєкту.

Дякуємо партнерам з Південної Кореї за безцінну підтримку!!!