"Відгомін війни": в Народному домі у Городку відбулась благодійна вистава

Благодійна вистава на підтримку Збройних сил України "Відгомін війни" із великим успіхом відбулась у неділю у Народному домі в центрі нашої громади.

 Поцілили у серце кожного глядача, перенесли у спогади про найважчі події у цій боротьбі, піднесли дух і віру в близьку перемогу! 

Пригадали початок війни, безкінечні сигнали повітряної тривоги, затримки поїздів, болісні очікування рідних на просту фразу: "У мене все добре".

Пройнялися жорстокими діяннями російських зайд на наших землях. Переживали за полонених. Раділи поверненню воїнів з фронту. І вирішили остаточно: прощення кровожерливому сусідові нема й не буде!

 Захоплююча акторська гра, яку глядачі оцінили на сцені - праця Народного драматичного та художньо-просвітницького колективів КЗ "Городоцький центр дозвілля та надання культурних послуг", талановитих школярів нашої громади.

 Авторка сценарію - Галина Глушко. Режисер-постановник - Назар Сеник 

Як сказав під час свого виступу військовий капелан, настоятель храму Благовіщення Пресвятої Богородиці о.Михайло Греділь, сьогодні для нас вкрай важливо не просто перемогти у цій війні, а й обов'язково її завершити. Аби не залишати її для наступних поколінь. Разом із о.Андрієм Грициняком із храму Святого духа священнослужителі спільно помолилися за воїнів, які боронять Україну.

На завершення вистави режисер Галина Глушко поіменно виголосила усіх учасників, подякувала глядачам за щедрі овації. Директор Городоцького центру надання культурних послуг Мирослава Кутна повідомила суму коштів, яку зібрали у підсумку - 3555 грн і 500 доларів.

 Вже невдовзі артисти поїдуть із виставою в інші населені пункти громади. Бажаємо успішних виступів, щедрих овацій та зборів!