Ноутбуки на суму майже 6 мільйонів гривень - потужна інвестиція в освіту Городоччини

Радіємо потужній технічній інвестиції в освіту! Сьогодні відбулося передавання Городоцькому ЗЗСО №4 195 новеньких ноутбуків.

Це стало можливим завдяки співпраці освітнього закладу з фундацією «Q» та товариством польської культури ім. Владислава Ягелли на Городоччині.

Розділили радість колективу голова Львівської районної військової адміністрації Христина Замула, голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк. 

Сьогодні персональні комп‘ютери в урочистій обстановці передали новим власникам. 

«Це величезний подарунок, про який ми могли лише мріяти, бо в закладі є дуже старі комп’ютери. А новенькі ноутбуки ми розподілили наступним чином: 85залишаться в школі, де плануємо облаштувати кабінет польської мови, 60 прислужаться в навчанні дітям наших захисників, а також учням з багатодітних сімей, ще 50 стануть у допомозі вчителям. Донині лише 12 із 62 педагогів були забезпечені необхідними в роботі гаджетами», - сказала, звертаючись до учасників урочистого вручення персональних комп‘ютерів, директор закладу Любов Шугало.

Принагідно Люба Василівна подякувала за коштовний дарунок, за велику підтримку освітнього закладу в цей непростий час польським друзям та усім, хто сприяв реалізації важливої справи. Особливу місію в цьому процесі, до речі, виконала вчитель польської мови, голова товариства польської культури на Городоччині Мар‘яна Коць.

Настоятель церкви Преображення Господнього, вчитель християнської етики о.Тарасій Цікало з молитвою окропив свяченою водою новенькі гаджети, побажавши, аби з них тільки добру і корисну інформацію черпали діти й учителі.