Поповнили тренувальний інвентар наших лучників

Коштом бюджету громади, згідно з відповідною програмою, закуплені комплекти стріл із прицілами для вихованців секції стрільби з лука КУ "Центр "Спорт для всіх".

Пишаємося талановитою молоддю і зичимо гарних досягнень!

До речі, днями виповнилося 5 років відтоді,  як у Городку відкрилася секція стрільби з лука в м.Городок!Це вперше діяльність з цього виду спорту вийшла за межі м.Львів. За цей період наші лучники неодноразово ставали багаторазовими призерами юнірських та дорослих чемпіонатів України призерами Всеукраїнських турнірів та змагань. Тут також виплекалися два кандидати в майстри спорту, в т.ч. один з інваспорту. 

«У нас працює чотири групи спортсменів (молодша – учасники віком 7-9 років, середня – 10-15, доросла – 16-50+років та спортсмени з інвалідністю). З 2019 р. тренувальний процес проходить на базі КУ «Центр «Спорт для всіх». Лучники дуже вдячні голові Городоцької територіальної громади Володимиру Ременяку та всьому депутатському складу міської ради за підтримку. Дякуємо всім, хто вболіває за нашу секцію і сприяє розвитку. Тренуємося і перемагаємо!» – говорить керівник гуртка, майстер спорту міжнародного класу Іван Дзядик.

Є сприяння громади, любов до спорту, праця над собою й розвиток, – будуть й перемоги!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!