На апаратній нараді: у двох школах уроки через хворобу не відвідує половина учнів

Щотижневу вівторкову нараду за участі представників апарату та структурних підрозділів міської ради провів голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк. 

Привітання з професійним святом - Днем працівника соціальної сфери було адресоване людям, які виконують вкрай важливу місію, піклуючись про інтереси вразливих категорій населення. Подяку за сумлінну й нелегку роботу очільник громади вручив керівнику Центру надання соціальних послуг Ірині Дацко. Цей колектив працює в посиленому режимі, реагуючи на потреби знедолених, хворих, одиноких краян, багатодітних сімей, родин наших захисників та внутрішньо переміщених осіб. 

Як громада готується  до ймовірних надзвичайних ситуацій? Лише впродовж одного тижня Городоччина отримала 15 генераторів (вартістю на понад 600 тис. гривень). Усе підкріплення надійшло завдяки нашим партнерам у США, Німеччині, Польщі. 

Вивчаємо загальну потребу в таких перетворювачах енергії різних видів, потужності, а також створення запасів пального для забезпечення їхньої безперебійної роботи в умовах настання так званого «часу Х». 

Не менш важливий аспект – закупівля ємностей для води, зберігання пального, «буржуйок».

Дороговартісні спецзасоби преміум класу отримала міськрада завдяки участі в міжнародних проєктах. Гідравлічні інструменти передадуть нашим надзвичайникам.

Освіта. На уроках нині відсутні 23 відсотки школярів громади. Як правило, через хворобу, адже медики повідомляють про зростання захворюваності на грип, ГРВІ, а Ковід залишається в статистичних межах попередніх тижнів. Два навчальні заклади, де відвідуваність складає 50 відсотків (Градівка та Родатичі), вже переведені на дистанційну роботу. 

Знизилися показники відвідування дошкільних установ: з 50-52 відсотків до 40.