Віддали останні почесті офіцеру-Герою Ярославу Кушику

Городоцька громада попрощалася із загиблим земляком, мешканцем села Вовчухи Ярославом Кушиком. 

Поліг Героєм, захищаючи Україну. Ми пам‘ятатимемо свого захисника, мужнього воїна-офіцера, який власним життям, найвищою жертвою довів, що немає любові більшої над ту, як хто  душу свою поклав за друзів своїх. За нас, за землю рідну.

Мешканці громади навколішки зустріли і віддали останні почесті землякові, мужньому воїну-офіцеру Ярославу Кушику, який з перших днів війни, не вагаючись, став на захист рідної землі від московської орди. 

Україна, громада втратили відважного захисника, свідомого громадянина, рідні - доброго онука, сина, брата… Ярослав народився у Вовчухах, зростав у багатодітній (9 дітей) родині, виховувався бабусею й дідусем, які проживають в Долинянах.

В суботу, 19 листопада, священники відслужили парастас в домі бабусі й дідуся воїна - на хуторі Глибока Долинян. А в неділю відбувся похорон. В цьому селі, біля могили прадіда й поховали Героя. 

Ярослав народився  19 серпня 1994 року. До 2016 року воював у складі Правого сектору. Відтак - у лавах 10-ї гірсько-штурмової бригади. Після участі в АТО обрав шлях професійного військового – вступив до Національної академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного. Практично зі студентської лави пішов знову захищати Україну. З початком повномасштабного вторгнення молодий офіцер пройшов навчання на полігоні і в лавах 17 танкової бригади відбув на передову. 

З 19 жовтня 2022 року вважався безвісти зниклим в районі с. П’ятихатки Херсонської області. Та 11 листопада під час пошуково-розміновувальних робіт було знайдене та опізнане тіло Героя.