При тривалому відключенні від електроенергії, газопостачання, зв‘язку зігріють Пункти Незламності

У разі тривалих відключень зігріють «Пункти Незламності»

Все частіше під ворожі атаки потрапляють об’єкти енергетичної системи. На випадок зникнення зв'язку, інтернету та електроенергії в Україні облаштовують «Пункти Незламності».

Вони передбачають можливість цілодобово та безплатно зігрітись чи підзарядити гаджет в умовах тривалого знеструмлення населеного пункту. 

Готують такі осередки й забезпечуються всім необхідним на випадок настання «часу Х» (в умовах, коли понад добу відсутнє енергопостачання та за мінусових температур атмосферного повітря) й у Городоцькій громаді. Розпочинається маркування відповідних об’єктів. 10 із них вже відображені в інтерактивній карті https://nezlamnist.gov.ua/. 

Треба мати на увазі, що більшість Пунктів  Незламності облаштовані на базі закладів освіти. Тож вони можуть бути задіяні лише після прийняття рішення про призупинення навчального процесу. 

Та у випадку відсутності електро-, газопостачання чи зв‘язку, можна прийти у пункт, що розгорнутий на базі 15 ДПРЧ 10ДяпРЗ ГУДСНС у Львівській області (вул. Шевченка, 26). Тут можна буде загрітися, попити чогось теплого, зарядити мобільний, зателефонувати рідним.