На черговому засіданні міськвиконкому розглянули проєкт бюджету громади на 2023 рік

Непростий 2022 рік добігає до кінця, і, підбиваючи підсумки, також будуємо плани на рік наступний. Так, саме на часі до вивчення і обговорення – проєкт бюджетуГородоцької міської територіальноїгромади на 2023 рік. У повному обсязі, із додатками та пояснюючою запискою, проєкт рішення Городоцької міської ради Про бюджет Городоцької міської територіальної громади оприлюднено на офіційному інтернет-сайті. Сьогодні ж на черговому засіданні міськвиконкому, яке провів голова громади Володимир Ременяк, із цим важливим фінансовим документом знайомили членів міськвиконкому.

Очільник громади та фінансисти відзначають: пишуть документ максимально реальними до сьогоднішніх умов цифрами. Є, проте, й окремі напрацювання, що у випадку успішної реалізації сприятимуть збільшенню дохідної частини бюджету у наступному році.

На черговому засіданні міськвиконкому також прийнято позитивні процедурні рішення з ряду питань на запити мешканців та організацій громади, зокрема про реєстрацію колективних договорів та угод, про призначення опікуна, призначення соціальних виплат, зняття з квартирного обліку, оформлення права спільної сумісної власності на квартиру; надання одноразових грошових допомог мешканцям, тощо. Також внесено зміни у галузеві програми, відповідно до прийнятих рішень на 26-ій сесії Городоцької міської ради. Затверджено проектно-кошторисну документацію на об’єкт  «Будівництво каналізаційної мережі на вул. Зарицького, Г.Полуботка у м.Городок Львівської області» загальною кошторисною вартістю 2366,068тис.грн.

У відповідь на звернення керівництва Городоцької дитячої мистецької школи та батьків вихованців школи, з метою безпеки дітей, на засіданні міськвиконкому прийнято рішення встановити дорожні знаки 3.31 «Рух заборонено» на ділянці проїзду від вул.Джерельна на вул.Львівська (перед будівлею школи). Так, після погодження схеми організації дорожнього руху в Головному управлінні Нацполіції України у Львівській області комунальники встановлять знаки з обох сторін зазначеного проїзду.