У Городку відбувся захід в рамках всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

З 25 листопада по 10 грудня в Україні триває акція «16 днів проти насильства», основним завданням якої є привернення уваги громадськості до актуальних проблем: запобігання та протидії психологічного, фізичного та економічного насильства.

29 листопада  2022 року відбувся круглий стіл з даної тематики. Участь у засіданні взяли керуючий справами виконавчого комітету Городоцької міської ради Богдан Степаняк, начальник служби у справах дітей Годоцької міської ради Віра Містюкова, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Городоцької міської ради» Ірина Дацко, старший інспектор сектору ювенальної превенції Львівського районного управління поліції №2 ГУНП у Львівській області Роман Мазур, ДОП СП ВнП №1 ЛРУП №2, старший лейтенант поліції Наталія Скрута.

Обговорено ряд питань з метою координації  зусиль, співпраці та взаємодії щодо профілактичних заходів з сім`ями, які перебувають у складних життєвих обставинах та проживають на території Городоцької міської ради, з метою виявлення та попередження вчинення насильства.