За інтелектуальні перемоги - матеріальні заохочення

Під час щовівторкової апаратної  наради, яку провів голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк, обговорили актуальні питання на порядку денному.

Зокрема, керівники структурних підрозділів проінформували присутніх щодо:

Виконання бюджету громади. За першу декаду грудня виконання склало 32,4% до планових показників,  від початку року - 95% з наростаючим підсумком.

Робота над очищенням доріг від снігу та посипання протиожеледною сумішшю не припиняється: комунальники працюють і вдень, і в темний час доби. На сьогодні маємо можливість задіяти три одиниці техніки: розгортають сніг два трактори, слідом із піскорозкидача притрушують піскосумішшю. Невдовзі ж отримаємо ще три косих відвали до нових тракторів, які отримали від Кореї - навісні агрегати уже виготовляють. Відтак, матимемо кращі ресурси для підтримання нормальної ситуації із очищенням доріг від снігу.

Навчальний процес в освітніх закладах громади. Відвідуваність у школах за минулий тиждень склала 80% учнів, близько половини дошкільнят відвідували садки. Тепло в школах забезпечено, доїзд шкільним автобусом учнів також. У зв'язку зі складними зимовими погодними умовами, труднощі виникли на двох напрямках: до с.Зелений Гай і на дорозі Бар - Милятин. 

Школярі громади завершують семестр і йдуть на канікули із 23 грудня 2021 року до (попередньо) 20 січня 2022 року.

Не грамотами єдиними! Відзначили 18 випускників із 6 закладів освіти Городоцької територіальної громади, які склали  

 національні мультимедійні тести на максимальні 200 балів. Ці школярі отримали з бюджету громади грошове заохочення по 3 тис.грн., а ті, хто склав два предмети на максимальних 200 балів - по 5 тис.грн. (400 балів, з 2-ох предметів по 200, у результаті тестувань отримали двоє випускників ОЗЗСО №5 Катерина Гадзало та Микола Радь, і учениця Мавковицького НВК Андріана Марутяк). Двістібальники: Ярина Гриник, Анастасія Журбенко, Ольга Кліщевська, Соломія Саган, Соломія Сидорик, Вероніка Ткачишин, Остап Звір (Городоцький НВК №2);  Оксана Карапінка, Христина Телюк, Назарій Устрицький (Городоцький ОЗЗСО №5); Оксана Канафоцька, Наталія Умарова (Городоцький ЗЗСО №3); Вікторія Коваль, Тетяна Хома (Заверещицький НВК); Анастасія Коробенко (Городоцький ЗЗСО №4).

Пишаємося розумною, талановитою, старанною молоддю Городоцької громади!

Стан здоров'я мешканців громади.

ГРВІ : захворіло 422 особи, з яких 239 дітей, в основному шкільного віку.                                                  Лабораторно підтверджено 9  випадків грипу  типу А.

 Covid-19 : зареєстровано 5 випадків - 

мешканці міста Городок.

Госпіталізованих немає.

2 дітей із м. Городок та с. Заверещиця  захворіли на гостру кишкову інфекцію та були госпіталізовані. 

З метою напрацювання спільних проєктів наступного тижня делегація з Городка відвідає Бялу Подляську (Польща). У складі делегації, зокрема, медики та проектанти. Розглядатимуть можливість співпраці за пріоритетними напрямками фінансування (охорона здоров'я та довкілля) за Програмою транскордонного співробітництва Interreg ("Польща-Україна", колишня "Польща-Білорусь-Україна").

Стан готовності "Пунктів незламності" - задовільний. Нагадаємо, запрацюють пункти після того, коли блекаут триватиме понад добу. А у приміщеннях шкіл - тільки якщо у навчальному процесі буде перерва на канікули.

Анонс: у четвер, 15 грудня, в залі засідань ратуші відбудеться чергова сесія Городоцької міської ради VIII скликання. Початок о 10 год.

Одним із основних питань порядку денного буде прийняття бюджету на 2023 рік.

Культурні заходи, що були заплановані на 14 грудня ("Те саме шоу") та 16 грудня (переможець шоу "Голос країни" Сергій Лазановський) у Народному домі - відміняються.

17 грудня у Городку відбудеться благодійний концерт до Святого Миколая для дітей-сиріт з Городоцької та Великолюбінської громад за організації депутата районної ради, голови ГО "Ангел віри" Оксани Лучко. Початок о 15 год., Народний дім.