Свято-казка для дітей-сиріт «Ангел віри з Миколаєм»

Благодійний концерт для діточок-сиріт «Ангел віри з Миколаєм» подарував свято для душі, занурив у казкову зустріч зі святим Миколаєм, зігрів любов‘ю і сповнив вірою в дива. 

Чудові люди з добрими серцями й невидимими ангельськими крилами творили це дійство для дітей із вразливих категорій Городоцька територіальна громада та Великолюбінська територіальна громада. 

Свято розпочали з молитви й благословення отців Мирослава Поповича та Ореста Коса. Вони говорили про фізичні дарунки, на які таким щедрим є Чудотворець, й надзвичайну цінність духовних - любов до ближнього, милосердя. Голова комісії з питань благодійності та соціального служіння Львівської Єпархії Miroslav  Popovich виконав поважну місію – вручив благословенну грамоту від митрополита Макарія голові ГО «Ангел віри», депутатові Львівської районної ради Оксана Лучко — за активну благодійну діяльність, доброчесне служіння…

Саме за ініціативи та організаційних потуг пані Оксани, за підтримки Asociación "Ucrania Une Corazones" - Асоціація "Україна Єднає Серця" відбувся концерт, у якому взяли участь справжні зірочки сцени Городоцької дитячої мистецької школи, Великолюбінської музичної школи та були огорнуті любов’ю діточки із вразливих категорій.

Чудовим співом, яскравими танцювальними композиціями й інструментальними номерами вражали таланти, яких представляла ведуча Наталія Жила.

Ніхто не шкодував оплесків для вокалісток Юліани Майхер, Софії Дунас, Яни Яськів, Андріани Михайляк, Солі Дмитренко, Юлії Бесараби, Дзвенислави Ременяк та Олі Дудок, Мілани Коромець і Яни Яськів, учасників ансамблів «Краплинка сонця» та «Коралики», танцювальних колективів «Галичина», «Шкільний стиль», «Соняшник», Миколи Кореневича (скрипка), Тані Греб (баян). Їхні творчі послання — про зиму, Святого Миколая, новорічні дива, а також про велику силу добра!

З пакуночками солодощів завітав Чудотворець (з роллю помічника Небесного Угодника чудово впорався Назар Сеник) і обдарував діточок-сиріт та із малозабезпечених сімей Городоцької та Великолюбінської громад.

З вдячністю згадали й доброчинців із Іспанії. Пакунки із канцтоварами передала нашим потребуючим дітям школа із міста Гандія. Дякуємо за серця – великі, сповнені добра!