У стрій Небесного війська стала душа городківчанина Героя Андрія Кренти

Він провадив нас до перемоги, а вдячна Городоцька громада численно прийшла зустріти й провести загиблого захисника до місця останнього спочинку. 

 

КРЕНТА Андрій Володимирович, городківчанин, 1972 року народження.

У середині листопада без вагань став на захист України у складі 4 ОТБр. Загинув 18 січня на Донеччині, у зіткненні з ворогом під час виконання бойового завдання.

 

«Ми маємо цілувати  нашим воїнам берці, якими вони пройшли кілометри важких, кров’ю зрошених доріг — аби лиш ми жили. Жили на своїй вільній, Богом даній землі», – закликав про це пам’ятати отець-декан Іван Греділь під час прощання з нашим Героєм Андрієм Крентою у церкві Благовіщення. 

 

Поховали Героя з військовими почестями на городоцькому кладовищі. На честь воїна, такі – з когорти справжніх! – прозвучав салют. Як символ держави, за яку поліг наш земляк, о. Степан передав державний прапор дружині полеглого.

 

Війна нещадно забирає кращих... Вічна і світла пам'ять Герою, щирі співчуття дружині Оксані, доньці Ірині, сину Святославу, усім близьким. Дякуємо Андрію за чин, дякуємо за Україну. Не забудемо, не пробачимо. Помстимося!