Свято Просфори - жива традиція духовного єднання

Живе свято духовного єднання, добра і надії!

Вкотре містяни великою родиною зібралися в Народному домі у Городку на свято Просфори. Дякувати Богу, нашим захисникам та городоцьким союзянкам, попри війну ми продовжили незмінну традицію із циклу різдвяних торжеств.

Членкині Союз Українок Городоччини частували випеченою ними і освяченою нашими священниками – о. Іваном Лупієм, о. Михайлом Греділем, о. Степаном Целенем, о. Ігорем Блащуком, о. Броніславом Гринишиним просфорою.

Було гостинно, смачно, затишно. І з молитвою за наших воїнів та прагненням діждати найвеличнішого празника – української Перемоги, про яку так гарно заспівали юні хористи церкви Благовіщення.

Колядували, щедрували разом із талановитими колективами й учасниками із Городоцької дитячої музичної школи, Городоцького Центру дозвілля і надання культурних послуг, закладу дошкільної освіти «Калинонька», Малої академії мистецтв ім. Петра Андрусіва…

Завжди молодим душею союзянкам за збереження яскравої городоцької традиції та хорошу організацію свята подякував голова громади Володимир Ременяк.

Збережемо традиції – збережемо Україну!