На престижному майданчику REBUILD UKRAINE представники Городоцької громади презентували розвиткові проєкти

15-16 лютого наша громада бере участь у форумі ReBuild Ukraine, що відбувається у Варшаві, Польща.  Це - потужна міжнародна офлайн платформа для залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України.

Голова Городоцької громади Володимир Ременяк зазначає: "Форум у Варшаві - одна із можливостей напрацювати добрі партнерські зв'язки щодо реалізації в майбутньому інфраструктурних проектів на Городоччині. Ми намагаємося у кожному випадку використовувати такі можливості".

До речі, Городоцька громада - одна із 23 представлених українських громад-учасниць на REBUILD UKRAINE та єдина громада з Львівщини. Городоччину на заходах форуму представляє начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та міжнародної технічної допомоги Ірина Точена. У складі делегації з Львівщини - голова Львівської районної військової адміністрації Христина Замула, підприємець, керівник ТЗОВ ”Логістична Компанія Захід-Ресурс” Сергій Бадяк.

На масштабному форумі зібралися громади, влада, фінансові та донорські організації, будівельна спільнота. Мета - об‘єднати та презентувати у публічному просторі державні, міжнародні та соціальні пропозиції щодо відбудови та розвитку України.

На престижному міжнародному майданчику презентували стратегічні розвиткові проекти й представники Городоцької громади.

Великий інтерес до цієї події, широке коло відвідувачів форуму з різних куточків планети засвідчили готовність світової спільноти об'єднуватися навколо відбудови України.

Надзвичайно приємно було зустріти дружніх до нашої громади партнерів, представників бізнесу, які усіма можливими способами докладаються до досягнення основної мети – української Перемоги. 

Мегаважливу місію на цій лінії фронту виконує Марат Курчевський – керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).  А український бізнес на форумі представляли зокрема засновник групи компаній «Захід Ресурс» Сергій Бадяк та директор ТзОВ « Грейдвент» Сергій Возгоменчук», – ділиться враженнями начальниця відділу економічного розвитку Ірина Точена.

Як зазначив голова Городоцької громади Володимир Ременяк, для нас було важливо взяти участь у міжнародній виставці-конференції і презентувати світу свій регіон та власне бачення його повоєнного розвитку. Бо це – цеглина у відбудову та розвиток всієї України.