Відбулось чергове засідання міськвиконкому

 

На черговому засіданні виконавчого комітету затвердили звіт про виконання бюджету громади за перший квартал 2023 року, ухвалили ряд актуальних рішень на звернення мешканців громади, впорядкували питання надання соціальних послуг та призначення соцвиплат відповідно до передбачених заходів у галузевих програмах.

 

Почесну місію виконали члени міськвиконкому – представили двох мешканок громади до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» (за процедурою – порушується клопотання перед Львівською районною військовою адміністрацією). Обидвоє жінок – городківчанки. Кордиш Юлія Леонідівна – мама десятьох дітей (дев’ятеро з них – досягли восьмирічного віку, як прописано у вимогах до присвоєння звання). Світенко Марія Андріївна – народила та виховала п’ятеро дітей.

Рішенням виконкому встановили тарифи на ритуальні послуги КП «Міське комунальне господарство». Так, вартість оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання – 31 грн.; копання могили в літній період – 2134 грн., у зимовий період – 3924 грн.;  оформлення могили – 648 грн; оформлення свідоцтва про поховання – 22 грн.; надання довідки про місце поховання – 43 грн.; реєстрація надмогильної споруди в книзі обліку – 43 грн.;  прибирання території біля могили після встановлення надмогильної споруди – 432 грн.; надання ритуального залу для прощання з тілом померлого – 579 грн.

        

Комунальному підприємству «Міське комунальне господарство» надано дозвіл на видалення аварійних дерев (верба на території адмінбудівлі на вул. Шкільна,1 у с. Галичани;1 яблуня та 2 берези біля багатоквартирного житлового будинку № 117 на вул. Авіаційній у м. Городок; дві туї біля нежитлової будівлі №2 на вул. Я. Мудрого у  м. Городок).

 

Усі рішення, ухвалені на засіданні міськвиконкому, після їх опрацювання та підписання будуть опубліковані на офіційному інтернет-сайті Городоцької міської ради у розділі «Публічна інформація» (http://horodok-rada.gov.ua/taxonomy/term/73).