Філія «Рава-Руське лісове господарство» реалізовує деревину для опалення: ціни та умови

 

Філія «Рава-Руське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАІНИ» задля своєчасного забезпечення громадян, котрі використовують деревину дровʼяну як паливо для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2023/2024 років інформує щодо можливості реалізації деревини дровʼяної НВ. 

Для придбання дров громадянами, створений онлайнмагазин дров для населення, «ДроваЄ». Щоб купити на цій платформі лісопродукцію, треба пройти авторизацію, зробити замовлення та оплатити рахунок. 

Тарифи та умови придбання - у прикріпленому файлі. 

Також можна звернутися безпосередньо у філію чи лісництво (за адресою) із заявою на придбання дров. У заяві повинен бути вказаний обсяг деревини, адреса проживання, паспортні дані та індивідуальний податковий номер покупця (для внутрішньо переміщених осіб необхідно надати підтвердження про наданий статус ВПО). Під час подання заяви особа отримує від координатора реалізації дров для населення контактні дані представника лісництва, відповідального за відпуск дров. Отримати та оплатити рахунок, відповідно до вказаного в заяві обʼєму деревини та здійснити оплату можна у будь-якому відділенні  банку або через інтернет-банкінг (Приват 24 тощо).

Детальніше - у доданому файлі.