Про функціонування нового мобільного застосунку «Моя податкова»

У Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ провели роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо функціонування нового мобільного застосунку «Моя податкова».

Застосунок «Моя податкова» можна завантажити на телефонні гаджети, як на платформі Android, так і iOS.

«Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.  Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.

У застосунку можна отримати інформацію про  адресу реєстрації та фактичне місце проживання, обʼєкти оподаткування, обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР),  стан розрахунків з бюджетом,  подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка), інформацію з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору та ін.   

Фахівці звертають увагу, що частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – ДіяПідпис, SmartID від Приватбанку та інші.

Отримати відомості від податкової у смартфоні за 5 хвилин - це реально!