Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (за межами с.Бартатів) )

        Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території по зміні цільового призначення для будівництва виробничо-складських будівель в межах території Городоцької міської ради (за межами с. Бартатів).

 

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Городоцька міська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 08.01.2024 р. до 18.01.2024 р.;

згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

 ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Городоцької міської ради  http://horodok-rada.gov.ua/.

зауваження і пропозиції подаються до Городоцької міської ради за адресою: 81500, майдан Гайдамаків, 6, м. Городок, Львівський р-н., Львівська обл., ел.пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net в термін до 15.01.2024 р.

місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Городоцька міська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування – відсутня.