Семінар у Городоцькій ДПІ

Під час проведення семінару щодо спрощення взаємодії платників з податковою службою завдяки використанню електронних сервісів ДПС начальник  відділу податкових сервісів Городоцької ДПІ Світлана Семан надала роз'яснення платникам про можливість проведення звірки щодо нарахованих майнових податків. Податківець роз’яснила як, користуючись Електронним кабінетом платника чи мобільним за стосунком «Моя податкова» дізнатись про об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР) та стан розрахунків з бюджетом.  

Також, Світлана Семан надала роз’яснення платникам щодо отримання податкової знижки за витратами, понесеними у 2022 році. Зокрема, звернула увагу, що мобільний застосунок «Моя податкова» у розділі «Послуги» надає можливість подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки. 

Також, фахівець Городоцької ДПІ надала роз’яснення щодо порядку реєстрації безкоштовного програмного РРО від ДПС та закликала платників долучитись до користувачів електронних сервісів податкової служби.