Платників Городоцької ДПІ інформували про застосунок «Моя податкова»

Фахівцями Городоцької ДПІ проведено тренінг з платниками податків щодо використання мобільного застосунку «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.  

Фахівці проінформували, що «Моя податкова» – це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для платників, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Так, у  застосунку можна отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом. Направити запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів,а також подати декларацію про майновий стан і доходи(податкова знижка). 

Також, податківці інформували платників про те, як скористатися своїм правом на податкову знижку для внутрішньо переміщених осіб за витратами на оренду житла. Розповіла про заповнення поля «Призначення платежу» у платіжних інструкціях при сплаті податків і зборів, щодо форми призначення платіжної інструкції згідно із стандартом ISO 20022, а також про реєстрацію і використання РРО/ПРРО.