Громадське обговорення ДПТ щодо зміни цільового призначення земельної ділянки власності гр.Наконечного Артура Андрійовича для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування на вул.Верхня в с.Бартатів

Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту Детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності гр.Наконечного Артура Андрійовича для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування на вул.Верхня в с.Бартатів (проєкт ДПТ – у прикріпленому файлі)

Підстава розроблення ДПТ – рішення сесії Городоцької міської ради від 24.08.2023р. №23/34-6149.

Замовник ДПТ – Городоцька міська рада.

Розробник ДПТ – ТзОВ «ЗЕМЛЕБУДПРОЕКТ».

Громадське обговорення проєкту ДПТ триватиме з 17 січня 2024р. по 17 лютого 2024р.

Із проєктом містобудівної документації можна ознайомитися на вебсайті Городоцької міської ради http://horodok-rada.gov.ua/ у розділі «Публічна інформація/Архітектура та містобудування» та у відділі містобудування та архітектури Городоцької міської ради за адресою: Львівська обл., м. Городок, м-н Гайдамаків, 6.

Письмові пропозиції та зауваження до проєкту ДПТ можна подавати до 17 лютого 2024р. до Городоцької міської ради за адресою: 81500, Львівська обл., Львівський р-н, м.Городок, м-н Гайдамаків, 6;ел.пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net . Контактний телефон: 31-892.

 

Громадські слухання відбудуться 2 лютого 2024р. о 14:00 год. в приміщенні актового залу Городоцької міської ради. Участь у громадських слуханнях можлива за умови представлення документу, який посвідчує особу під час реєстрації учасників.