Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації – детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності гр. Братусь Андрія Львовича

  Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації – детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності гр. Братусь Андрія Львовича (кадастровий номер: 4620980800:06:000:0003 площа 2,4887 га, цільове призначення «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва») для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов'язаною з отриманням прибутку в межах Городоцької територіальної громади (за межами с. Бартатів).

          Зауваження і пропозиції до вказаної заяви надаються у строк, що не перевищує 10 днів з дня внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Пропозиції громадськості в процесі громадського обговорення подаються у письмовій формі до Городоцької міської ради:

 

81500 Львівська область, м. Городок, м-н Гайдамаків, 6.

Офіційний веб-сайт: http://horodok-rada.gov.ua/   

Адреса електронної пошти:   gorodok_mr_lv@ukr.net  

Телефон:  30-195, (067)5404515.